Followers

Total Pageviews

Tuesday, 30 April 2013

It's just around the corner!

I am soooo.... exciiiiiiiited! 

.
.
.
.
.
.
.

After 5 1/2  years worth of studying in Bachelor of education, I will be graduating soooon! Yeay!
Seronoknya Ya Allah! Terima kasih! heee~ 
Sebelum2 ni asyik tengok kawan2 je graduate, now it'll be my turn pulak :D


5 1/2 years?! Yup! Haa..korang ingat doktor je ke yg study lelama camni? Cikgu pun tau :)
Bukan senang nak jadi cikgu zaman sekarang ni.
Seriously, teachers nowadays are different than in the past. 
And we should be because......
we NEED to be well equipped in order to fit ourselves into the challenging world.
Bukan senang nak ngajar budak2 sekarang.
Tak yah compare dgn zaman mak ayah dulu2 la, compare aje dgn zaman kita sekolah dulu pun dh cukup berbeza.

But this is our trials as educators :)


Soooo....tersangat la happy! 
Although xdapat nk grad kt Sydney sbb xcukup budget (yes, kitorg convo kt Sydney dulu baru kt Malaysia), still nak loncat2 jugak!


Ade beberapa kawan aku yg pergi convo kt Sydney 23 April haritu :)  Kat Malaysia pulak 27 May nanti kt PICC Putrajaya.
Kira kawan2 aku dapat grad dua kali la..Xaci! hehe





Meh aku share happy moments diorg kat sana haritu :)











Best kan! Looking forward kita grad sama2 kat sini pulak ! :)

3 comments:

  1. wah mira! blog u da brnd new! i kie hehehe:D xsgka ada muka i kat sini hhehe

    ReplyDelete
  2. i kie tu ape aliah? hahaha.. i berjaya merajinkan diri n sorry ambik gamba u xminta izin ;P

    ReplyDelete